***

Георгий Машинец -2
               
 За сміття*

   -Павло, чому у Львові  не вивозять довго так сміття?
   Вони чекають, що його їм вивезе мессія?-
   -Вони із нього фразу викладають взяту з небуття,
   Що Лєрмонтов казав: -Прощай, немытая Россия!-
               
 Про санкции*

  Чем больше санкциями те дебилы из Европы ту Россию давят,
  Тем больше Сталина везде народ в России добрым словом вспоминает.