Дъждобран - еротика

Величка Николова -Литатру 1
Как ми се иска да съм с теб на тясно.
Но не къде да е. Под дъждобран.
Тогава ще ти стане много ясно
дали съм пич или съм хулиган.

Ще те обвия с лапите „челични”.
Ще ти прошепна: „аморрр…” на ухо.
И ще вилнея в тялото ти „лично”,
та да си кажеш: „очень хорошо”!

Отвън ще чука този дъжд – нахалник,
но дъждобранът ще му казва: „стоп”,
А аз ще „чукам” с моя „преден калник”
и ехото ще ми приглася: „хоп… „

Когато вече „чукането” свърши,
ще ме погледнеш с котешки очи,
а устните си с кръпче ще избършеш
и ще попиташ: „Кога пак ще вали?!”
----------------------
(„челични” = здрави, яки; „лично” = красиво)

Литатру
06:02 – 06:04
България - София