До дня Захисника

Таланна Соколенко
Над нами світить сонце в мирнім небі,

І веселково грає у дощах.

Немає в нас ховатися потреби

В руїнах і обпалених кущах.



Бо ви пішли дитинство захищати,

Щоб не стоптали цвіту вороги.

Ви всі - герої! Завтра ваше свято.

Хай вистачить вам віри і снаги.



-Тримайся, друже!

     - НЕ здавайся, брате!

            - І ти, синочку, бережи себе!

                - Пишаємось тобою, любий тату!

Усі чекаємо удома ми ТЕБЕ.



Спасибі вам і кожному окремо,

Ми перед вами - вічно боржники.

Ми молимось, і віримо, і ждемо.

Хай береже вас бог, захисники.