***

Таланна Соколенко
Буду схожим я на тата,
Хочу спритним, дужим стати.
І усього сам доб'юсь,
Хай пишається дідусь.
Ніколи мені гуляти,
Ще роботи скрізь багато.
Я бабусі поможу:
Всю травичку покошу!