Клаустрофобия

Светлана Володюлина
      Бреду в бреду,
      бреду

      на гибель,
      на беду...

        Владимир Кутузов-
                Урганчи


тебе,
как гроб,
тесна

твоя
келейка

и колея
твоя-
узкоколейка...