Кохання 24

Дмитрий Погребняк 555
Справжній подарунок від бога це любов
почуття взаємні у пари це кохання
і лише пилка пристрасть це плоті зов
проходимо на міцність життя випробування...
Адже все ми почуття збираємо воєдино
щоб стати щасливими по справжньому
і в пошуках знайдемо свою золоту середину
хочемо в світі знаходитися трішки найкращому...
Без цих складових ми блукаюче плем'я
адже людська сутність бути в гармонії
щоб думки в голові прокинулися потрібно врем'я
та серце прислухалося к оркестру почуттів симфонії...