Обичам те

Росен Русев
ОБИЧАМ ТЕ
Автор: Р. Русев               

Морето, таляните
и делфините ,
подгонили рибни пасажи към тях
и слънцето...
По изкатерения ден
посядаме да видим
как слънцето залязва
и спомняме слова
избягвани да бъдат
казвани.
Тайна някаква или тъга,
от спомени навявана,
една любов, една жена,
частицата от липсващото
минало.
Малко е тъжно,
иска ми се двама да бъдем,
ръката ти в моята,
да чувствам потрепващите пръсти
и на всяка вълна близнала пясъка
да ти казвам
Обичам те!