Седем дни

Росен Русев
СЕДЕМ ДНИ
Автор: Р. Русев

Седем дни панаир.
Шатри, люлки и музика.
Аз бях малко момче
и всичко бе неочаквано.
После, след работа
с нашите ходехме
аз със сестра ми на люлки
и памук захарен,
а те на биричка и кебапчета
с жива музика и приятели.
Седем дни радост и щастие
и толкоз интересен живот,
кой би ти дал
да легнеш в дванайсет
друг път...
Сега не е същото,
някак сиво и скучно.
трепети няма
панаир, като на панаир,
а може би детството липсва
може би... може би...