Did you read Dmitry Hollendro?

Лев Постолов
WHO IS THE story "Cannon"
OF Dmitry HOLENDRO
DO NOT READ, -
THAT IS SOMETIMATE
MUST IT  READ.

             "Love the book -
              the source of knowledge."
                               Maksim Gorky.

Literature is the teacher of life.
It will be easier for him to go through life, -
He will not get off the path of the faithful,
Who will read the story
"Cannon"  of Dmitry HOLENDRO.

                  May 11, 2018 year.


Лев Постолов.
А Вы читали Дмитрия Холендро?
http://www.stihi.ru/2018/05/11/9759

КТО "ПУШКУ" Дмитрия ХОЛЕНДРО
НЕ ЧИТАЛ, -
ТОТ НЕПРЕМЕННО
ДОЛЖЕН ПРОЧИТАТЬ.

           "Любите книгу, - источник знаний".
                Максим ГОРЬКИЙ.

Литература - учитель жизни.
Тому будет легче идти по жизни, -
Тот не собьётся с пути верного,
Кто "Пушку" прочтёт Дмитрия ХОЛЕНДРО.

                11 мая 2018-го года.