Из Роберта Геррика. H-471. Перенне

Юрий Ерусалимский
H-471. Перенне

Доколь страдать мне от любви?
Перенна, сердце мне не рви:
Одно лишь ласковое слово
Спасёт меня, не будь сурова!

471. To Perenna
 
How long, Perenna, wilt thou see
Me languish for the love of Thee?
Consent and play a friendly part
To save; when thou may'st kill a heart.