Букет в дарунок

Валентина Вересоцкая
З першоцвіттям Україно!
Із весною золота!
Ти даруєш мені квіти.
Я - тепло своє віддам.

Ніжне сонце. Позолота!
І промінчик чарівний.
Все це є - твоя турбота!
Чудодійна повесні!

Фарби різнокольорові!
Різноцвіття у квітках!
Щебет ранній у діброві!
Весняний співучий птах.

Я зберу букет в дарунок
Різнобарвні! Осяйні!
І щасливий поцілунок!
Ти - всміхаєшся мені!

Травень 2018