Ти не сумуй якщо самотньо

Владимир Васильцов
Ти не сумуй якщо самотньо,
Ти не сумуй коли сама.
В житті буває тьма безодня,
Але любов всіх обійма.
Можливо ти й не помічаєш,
Коли для когось ти є та.
А він не знає як признатись,
Які тобі сказать слова.
Можливо шлях не раз вас мучив
Своїми стежками крізь терн.
Але любов то теж безумство,
Що додає нам в житті сенс...
Тому занурюй у цю річку,
Нехай вона сама несе.
Не так багато у нас часу,
Коли цей човен підпливе.

27.06.2017