Украинский Гарик 517

Владислав Красса
Український Ґарик 517


За мотивами І. Губермана

Ця мить буяє в нас не кожну днину
Готовністю до подвигів і бід.
Ми часто свою зоряну годину
Проводимо, смакуючи обід.