Над Елисейськими полями - укр. мова

Марат Школьник
Слова і музика Марата Школьника

Над Єлисейськими полями
Ранковий опада туман,
Шепочуть верби з тополями,
Цвіте барвінок і каштан.

Бузок пахучий за ставками -
П'янкий, чаруючий полон,
Там з Бельведеру під зірками
На лірі грає Аполлон.

Приспів:

"Софіївка" - неначе сон чарівний,
"Софіївка" - рук витвір самий дивний,
"Софіївка" - парк на Землі єдиний,
"Софіївка" - спів, що до серця лине.

Танок невпинний водограю,
Веселок невгамонний дзвін,
Зелен-гаї до небокраю,
Могутніх велетнів уклін.

Численних гротів прохолода -
Притулок міфів, таємниць,
В усім гармонія і згода,
В природі не бува дрібниць.

Приспів.

Збігають по алеях роки,
Пливуть над скелями віки,
Сповільнив час нечутно кроки,
Злітають миті пелюстки.

Приспів.