Творите добро

Ильяс Аксаков
Этигиз игилик "Творите добро" (на Карачаевском).

Миллетлерим, игилик этигиз!
Аман этерге къайсыда устады!
Этген муратыгъызгъа джетигиз!
Аллахда болушханга болушады!

Аксаков Ильяс Магаметович.