Зб1гають роки... укр

Иван Грицик
Час летить і нема на то ради,
День за днем проминають літа,
Він нестримний роки моі краде
І ховае кудись в небуття.

Я не знаю,що маю робити,
Як стерпіти оту свою біль,
Що життю не дае порадіти
І ятрить,наче рану безжалісно сіль.

...Вчора знов повернувся з дороги,
Та забувся у щедрому сні,
Де колись обивав я пороги
До батьківськоі хати земні...

Вже немае ні батька, ні неньки
І в домівці батьків не живу,
Те хлопча,що росло тут маленьке,
Прожива в світі долю свою...

...Час збіга і нема на то ради,
День за днем пролітають літа,
Він захланний життя мое краде
І ховае кудись в небуття...


28.02.2018.