пшеницу сею

Петриченко Пётр
ПШЕНИЦЮ сію
А жну Я ЖИТО
Я МАЮ МРІЮ
ЖИВУ ВІДКРИТО

а ЖИВУ Я ПРОСТО
ЗАПИТАЙ хоч КОГО
 у нього ВІД СЕРЦЯ
ДО ДВОРУ ДОРОГА

вийду за околицю
 краса та тиша
ось їй і помолиться
 грішна ця душа