Розмови ведуться мiж буком i буком

Катерина Жебровська
Розмови ведуться між буком і буком
Під вітрові співи про втрати і злуки…
Торкається гілля одне до одного…
Ведуться розмови про Небо і Бога…

Гойдаються стовбури тихо й скрипучо…
Ведуться розмови про сни неминучі,
Що коло за колом снують між пробуджень…
Розмови ведуться без болю й напружень…

Зсипаються долі квітучі сережки…
Розмови ведуться про марність завершень…
Земля долучається таїн відношень…
Ведуться розмови про вічність народжень…

06.05.2018