Племiннецi. 07. 05. 2018

Дмитрий Погребняк 555
Зелена мушка у тебе під носом
і говориш ти з французьким діалектом
перекручиваєшь негаразди командним голосом
смішно висловлюєшься по дітячому з дефектом...
Сьогодні поздоровляю з днем народження
міцного здоров'я я тобі побажаю
ти далі вирушаєшь по східцях пізнання сходження
та неслухняною тебе маленькой пригадаю...
І буду пам'ятати як ти виховувала діда
без приводу зі сльозами як вередувала
та як тікала щоб не їсти від обіда
і як на шпалерах клеїла наклейкі і малювала...
Як шкода але дитинство швидко пролітає
і вже через рік підешь до школи
а зараз люблячі батьки тебе колихають
і шкоду не роби будь ласка ти ніколи...