Восьме березня настало!

Ольга Красношлык
Восьме березня настало – 
Всесвітній День жінок,
Матусь, бабусь, учительок вітаєм,
Їм щастя, радості бажаєм.

Дякуємо за турботу,
Піклування і навчання,
Всім весняне сонце світе,
У вільній країні ростуть щасливі діти.