Де ж мiй принц?

Ма Лика
Я в мріях чудна королівна,
Давно чекаю принца я .
Палка, грайлива українка,
Незвичне лиш моє ім'я.

Ще молода, вродлива пані,
Хвали мене мій язичок...
Мої принади неторкані,
Де ж принца кінь? Не чуть, цок, цок.

Літа минають, вся я в смутку,
О де ж ти бродиш старий хрич?
Ой, десь там цокіт... Біжу хутко,
Нарешті їде, мій павич.