Осяйна весна!

Валентина Вересоцкая
О співуча! Осяйна!
Весна ніжна чарівна!
То дарує першоцвіття!
І несе букети квітів.

То розливчасто співає.
Хор пташиний звеселяє.
На деревах лист зелений.
Молодіє так шалено!

То вона бренить сльозою.
І вмивається росою.
Запах свіжістю тремтить.
Зачаровує всіх вмить!

Так ласкає душу й тіло.
Залицьовується вміло!
Настрій лагідний.Духм*яний.
По-весняному багряний!

Травень 2018