Стишок-четверишок. Первомай

Владислав Красса
Віршик-четвіршик.Першотравень.

Хто може сумніватись в нашій силі?
Хто скаже: ми дурниць витівники?
Днем Праці ми цей день проголосили
Щоб, пива взявши, йти на шашлики.