I cry again foget myself in dream

Юлия Федоровна Склярова
I cry again foget myself in dream
Cold wind my soul wound when i`m don`t remember
And ship my broken and don`t again swim
And hate in vein`s forever demn November
I cry again foget myself in pain
Foget my dream and way from underworld to goodness
I cry again again again again
Foget my way from female slave to goddess................