Звiр

Иван Иванченко 2
               
               
               
               
               
               

                "В кожному з нас мешкає два вовки.
                Один добрий, інший - злий.
                Перемагає той, якого ми годуємо." (С)

                Якщо не підгодовувати голодного вовка,
                то він обов`язково  з`їсть того вовка, якого годують.
                А потім зжере годувальника-господаря цих двох вовків.