Методологiя схуднення

Олександр Мачула
Дівчина стріла хлопця, закохалась,
за місяць вже призначили й весілля.
Щодня вагу скидати намагалась,
щоб в сукню влізти – все пила вугілля.

Спочатку активоване, із чаєм,
а потім біле, ще якісь пігулки.
Ефекту – нуль. Ніхто не помічає,
аби у дівки зхудли пИшні булки.

У хід уже пішла вода свячЕна,
корсети різні одяга на себе…
Щоб похудіти, мила наречена,
вугілля – розвантажувати треба!

07.05.2018