чим душi допомогти

Вера Деревьянко
Що не так в житті ми робим
Що сплош  рядом всіх хороним
Тих без кого не можливо жити
Ми вік будемо тужити
Як це горе пережити
Біль несносна все пече
оце і все

А ми мусимо в котлі тім жить
по ночам і дням тужить
 куди  треба  біль нести
Щоб на все змогли  відповісти