ДНЕС

Росен Русев
ДНЕС
Автор: Р. Русев               

Търся те.
Днес.
Просто ми трябваш
и е сега,
защото утре няма
да знаеш какво е.
Дали радост ще бъде
или тъга,
болка,
понякога идва и нищото

Светът отглежда тишините ни,
увиснали без- никъде
и с никого.
Едно дете
на бързото ни минало
неискано, понякога и чакано
и винаги забравяме
че няма минало и бъдеще
единствено СЕГА
ни е останало.
Това сега е в нас,
в сърцата ни,
добре е да ги слушаме
обичите наши нека
са за другия.