ЦВЯТ СИ В МЕН

Росен Русев
ЦВЯТ СИ В МЕН
Автор: Р. Русев

Поглеждам в себе си.               
Виждам теб в мен
и проглеждам.
Цвят си в мен,
топлина и галещи пръсти.
Плачат ръцете за теб,
с тъжна мелодия,
недописана.
Търсят докосване.
Да е истинско,
като присъствие,
с аромат на люляк разцъфнал
в топъл ден
носен от вятъра.