***

Ланчелот
Сонце сяє наді мною
Завтра буде як вчора.
Праця, дім та сірий клопіт,
А в душі нема тепла.

Серце здавлює напруга
І нема цьому кінця,
Не знайти жодного друга,
Я - покинуте дитя.

Но є Той, хто душу знає,
Кто не байдужій до людей,
Він дає мир та підіймає
Своїх загублених дітей!

Він всі невзгоди вилікує,
І дасть у серце благодать,
Повір, Господь тебе почує,
Як немовля почує мать.

Він пригорне тебе до Себе,
Допомагатиме весь час,
І буде поруч, де б ти не був,
Бо дуже сильно любить вас.

Аминь.