Я благаю

Бусинка 4
(В память о моей Маме)

Рiдненька Матуся,
Ластiвка моя,
Зiрочка яскрава,
Люба,дорога,
Обережно руки
Я твої вiзьму,
Я тебе до себе
Мiцно пригорну,
Зазирну у очi,
Лагiднi твої,
Подарую квiти
Зранку запашнi.

Усмiхнись, як Сонечко,
Повернись до нас.
Я благаю, Мамо,
Кожень день, та час.

6.05.2018.
Businka