мавпа на укр. яз

Любонька
Мавпа - тваринка хитра,
Та неслухняна вкрай.
В рухах - занадто спритна.
Стримайся, постривай!

Досить весь час стрибати,
На хвильку вгомонись!
Встидно всіх покривляти.
Чемною бути вчись!