still want you...

Ольга Карпилова Окей
Любовь...
Верить можно  — Искать — Бесполезно,
Приход её Всегда — Застает тебя — Врасплох,
Уход — Крадет — Остатки веры...

.............. I’m moving out of your heart,
.............. but I still want you,
.............. I regret all the fucked up,
.............. it ain’t your fault who I am...

© Olga Karpilova  «still want you...»