Дорога за Стiкс

Олександр Мачула
Ну, ось і Жанна відійшла у вічність,
підніс її Господь аж до небес.
Безпосередня і проста мов дійсність –
так образ її в пам’яті воскрес…

Єврейська дівчина, юрист, дружина, мати –
без пафосу своїм життям пройшла.
Дорогою в Аїдови пенати
Харон тебе за Стікс переправля…

05.05.2018