Знову цвiтуть каштани

Валентина Козаченко
                "Ночі солов'їнії, ночі весняні,
                Доли подніпровські наснились мені..."

                А.Малишко "Київський вальс"
*

Знову, знову цвітуть каштани,
Знову хвиля дніпровська б'є.
Київ, мій золотий світанок,
Щастя ти молоде моє.

Київ, моя дзвінка надія,
Київ - щемом, що не збулось.
Київ - моя шалена мрія,
Київ, як же тобі прийшлось!

Вірю в тебе, високе місто,
Київ, вірю в твої мости,
Київ, хай збереже Пречиста
Мудрість, не доведе біди.

Знову, знову цвітуть каштани -
Храми на берегах ріки.
Київ, моя глибока рано,
Правди не відведи руки.