Облом гумореска

Валерий Сентюрин
Начальник,  чоловік  с  шармом,
Ще  стрункий,   високий,
Манерами  тримать  себе
На  Делона  схожий
До  нової  співробітниці 
Сбоку  підступає,
Мобільний  телефон  забирає
І  чемно  питає

Люба  моя,  ще  на  співбесіді
Вас  помітив  я,
Ви  начитана,  кмітлива,
Вправна  й  ділова,
Ви  казали,  що  мріяли
Мати  цю  роботу,
То  ж  скажіть,  що  ви  звичайно
Робите  в  суботу

Голова  у  молодички
Кругами  пішла,
Бо  начальник  розведений
Вона  точно  зна

По  суботам  до  театру 
Я  люблю  ходити,
А  телевізійні  дурниці 
Не  можу  терпіти,
Хіба  то,  що  там  тлумачуть
Для  інтелектуала
Я  ж  людина  з  кругозором
Багато  читала

Будь  я  жінкой  заміжньою
Найшла  б  другі  справи
Чоловіку  сорочки  б  прала,
Обід  готувала
А  поки  я  жінка  вільна
В  Інтернет  пірнаю
Знання,  рівень  професійний
Вправно  піднімаю

В  цю  суботу 
Не  чекаю  до  себе  нікого
Вільна  і,  якщо  відверто,
Не  роблю  нічого

Я  сказать  вам  хочу,  люба,
Що  ви  на  роботі,
Наперед  забудьте,  пташко,
Про  пусті  розмови,
Мобільний,  як  робочий  час  сплине,
Поверну  вам  я,
На  календарі  не  субота,
А  ще  середа