охота хуже неволi

Вера Деревьянко
На привязі щастя людей веселить
Ходять дивитись

Бажають прибить
душу до щастя

І себе закували

 бо жити із щастям поряд бажали

Манить нас щастя
 в окови свої
Будем кувати його для двоїх