Сильные не тонут

Руся Ялинская
                Перефразировав классика:Все счастливые люди,счастливы -
                одинаково,несчастлив - каждый по-своему.


Чи той,хто на небі -
              чує твої зітхання ,
коли уночі запалює зорі над дахом ?
Ніяк не встигаєш прошепотіти бажання,
в ту мить ,як пірнають у Всесвіт зоряні птахи...
Втішаєш себе:
- Не така це вже  кепська справа,
самотність -іспит на стійкість,
сильні - не тонуть,
щасливі - однакові,
як шматки нарізного батону,
ти - ніби окраєць,
що забули подати до страви...

                Руся Ялинская