Пробач

Джоди
Як сталось так, що ми більше не разом
Що опинились ми в чужих обіймах,
Ми ж так кохали сильно, до безтями
Але живемо зараз зовсім в інших сім'ях.
Так хочеться мені до тебе, милий
Але занадто дуже вже багато помилок,
Ми знову будемо колись щасливі,
Лише не знаю чи одне із одним вдвох.
Пробач за те що стільки болю завдала
Тобі, найліпшому у світі чоловіку,
Пробач, що зберегти я не змогла
Найкраще, що буває в цьому світі.
Кохання наше буде жити вічно
Це те, що в нас ніхто не відбере,
Ти моє сонце, вода моя, повітря,
Тебе кохаю дуже сильно я!!!