пробач...

Виктория 72
пробач мені ...

        за все минуле...

воно пішло у забуття...

        назад ,нема туди дороги...

але... все ж полум*я пала...

       пробач мені...

хоча ,не чуєш...

       ти голос мій,уже давно...

пробач мені- через роки...

       бо все одно... болить воно...