я вiд щастя веселiю

Вера Деревьянко
Я від щастя друзі млію
Щастя пью і веселію
Крізь віки воно до мене тягнеться
В майбуття у даль простягнеться

Жить без щастя не получиться
Все набридне і наскучиться
Почорніють світлі дні і в компанії залишимось одні
Щастя щастя я тебе чекаю
 поряд я тебе не замічаю
горе біль мене кінчають
Та я борюсь з клопотами щосили
По світу білому вони мене носили
Не шукати щастячко просили
А щастячко само мене знайшло незамітно так прийшло
 все уже переболіло
І душа і навіть тіло
І в мені повеселіло
Жити в щасті інше діло тепер я щастя бережу себе на прив'язі із ним держу