Хаптурник

Сергей Краснопольський
Цупив ВІН все підряд, - бісився.
Не проковтнувши, – подавився. 
Злісно сварився ВІН на всіх,
Не співчуття діставши, - сміх.

Мораль?
– Сприймайте всі на віру
Усьому й скрізь, ви майте міру!
07.04.95р.