чи подумки.. чи на словах...

Виктория 72
ти увійшов в моє життя-
коли вже не було надії...
через любовь і каяття...
веде твій шлях мене до віри...
мій ангел,дякую тобі-
за те ,що дарував надію...
не знехтував моїм життям...
а був зі мною-таким щирим...

привів мене до храму ти..
благаю, Господи -прости...
за всіх ,прошу...
бо ми такі ...

все нам не так ...усі не ті ...
щодня когось завжди ми лаєм...
чи подумки ...чи на словах...
кохаєм або не кохаєм...
життя біжить...
не втримать час...
спаси нас Господи, благаю...
ми не раби...
ми твої діти-
розгублені у цоьму світі...

..як важко душу  розглядіти,
у цім цинічному житті...