ПУП

Григорий Божок
          Жарт
                1
Де  твій  пуп  в  землі  заритий
Мимо  волі  хочеш  жити.
Бо  Мала  там  Батьківщина
Де  в  землі  твоє  коріння.
В  цім  селі  ти  маєш  хату,
Сад  стараєшся  саджати,
Синів  й  дочок  народжаєш,
До  земельки  їх  привчаєш.
Хоч  в  столиці  всі  живуть,
Та  всім  серцем  вони  тут.
Гуртом  радо  приїжджають
Трудяться  й  відпочивають.
                2
Як  в  столиці  з  мами  скачеш -
Вже  не  в  хату,  а  на  дачу
В  вихідні  і  на  свята
Бо  не  має  тут  пупА.
В  хаті  у  селі  й  на  дачі
Любо  бачить  не  ледачих,
А  ще  краще,  як  з  натненням,
З  радістю,  бажанням,  вмінням,
З  задоволенням  працюють,
Вирощують  і  все  голублять.
З  апетитом  споживають,
Про  життя  й  природу  дбають.
                3
Вишні,  яблуні  і  груші
Проникають  в  їхні  душі,
Плодоносять  і  ростуть,
Бо  главенствує  тут  пуп!
  З0.04. 2018р.,  с.  Лозовий  Яр