Стежка

Ключник Олег
Іде лісом, та й світанком,
Маленька стежинка,
Там Іванко, раннім ранком,
Ходив до Даринки!

До садочку, не відразу,
Треба з стежки збочить!
Можеш коло  перелазу,
У халепу вскочить!

Стереже красуню дочку,
Батько від уроду,
Повикопував ярочки
І туди ллє воду!

Ходив весну, потім другу,
Хлопець до дівчини!
Зносив батьківську наругу,
Злісну, без причини!

А на третю, тай до тину –
Перестав ходити!
Бо знайшов просту дівчину,
Її став любити!
Бо знайшов просту дівчину,
Її став любити!

Травень 2018