Из Роберта Геррика. H-144. О деве, целующей розу

Юрий Ерусалимский
H-144. О деве, целующей розу

Где розу ты лобзала,
Даря дыханье ей,
Цветов теперь немало –
Венок из роз, скорей.

144. Upon a Virgin kissing a Rose
 
'Twas but a single Rose,
Till you on it did breathe;
But since (me thinks) it shows
Not so much Rose, as Wreathe.