жить бiля моря бажаю

Вера Деревьянко
Жить біля моря бажаю
і морем  подихать
 
щоб не чихати не нити не чмихать

 жить не хворіти
 не кашляти  не сопіти
 на грип не боліти
 
Лиш щастя душою бажаю терпіти



Терпне тіло  ручки  ножки
 Все терплю
Уже тіло закортіло
терафлю
Поїду в Одесу і зразу в водичку
Засяє від щастя
Бабусине личко