До кiнця твоя нiжна квiтка

Мелисса Вел
Я хочу зберегти кожне твоє слово 
В своїй дірявій пам'яті
Кожен твій вдих і видих
Запам'ятати кожен твій дотик
І уст криваво-червоних
Поцілунок–солодкий.

Я завжди твоя
Від початку й до кінця