Алгоритм сьогодення

Олександр Мачула
Зростають у ціні, коли зникають,
картини, люди, навіть почуття…
Ця участь і кохання не минає,
таке сумбурне нині в нас життя.

Трапляються чому ці парадокси,
що пророкують нам загибель мрій?
Таке буває часто, мов у боксі –
один нокаут й програно весь бій.

Як не замінить журавля синиця,
так кожен бій в житті лише етап.
А вічний спокій щоби нам снився –
над прірвою постелимо ми трап!

03.05.2018