В життi безлiч шляхiв зустрiчалось менi

Анна Харитоненко
В житті безлiч шляхiв зустрiчалось менi,
Та обрати потрiбний було заповiдано.
I порад, що на кшталт:«Як на користь тобi»-
Так багато було.Та лише собi вiрила.

Кожен з тих шляхiв вабив i кликав з собою,
Кожен кращiм з усiх так хотiв залишитися...
Та незвiданним блиском лише палав той,
Що у темрявi не побоявся свiтитися.

I не знає нiхто, що чекає на нас
Упродовж того шляху: що обрано-обрано.
I коли i для кого зупиниться час...
I коли i для кого все буде відiграно...